Gårdsalg

Juletræer, fæld selv og lidt lunt i jagtstuen

I december sælger vi juletræer fra gårdspladsen og "fæld-selv" juletræer i plantagen. 2 weekender i december sælger vi gløgg og æbleskiver i jagtstuen.  
Bemærk, der er ikke julemarked i stalden i år. 

Fæld selv juletræet i vores plantage

Der er mulighed for at udvælge og fælde sit juletræ i Rolles Mølles plantage. Husk at medbringe din egen sav. Kontakt os på forhånd, hvis I gerne vil gøre en udflugt ud af det, og ønsker at benytte ét af vores lokaler til medbragt mad. Personaleforeninger, naboer, store familier eller vennegrupper er selvfølgelig meget velkomne.

Se TV-SYD indslag om vores fæld-selv
 

Giv et gavekort til et juletræ

Vi udsteder flotte gavekort til juletræer. Det kan fx være til et "Fæld-selv" juletræ, men det kan også være til et juletræ leveret på en bestemt adresse. Kontakt os og vi finder den rigtige løsning.
 

 
Hjælp til juletræsfod og transport

Vi tilbyder at indfræse juletræet i bunden, hvorved påsætning af juletræsfoden lettes. Desuden tilbyder vi netning af grantræet, således at træet lettere kan transporteres. Vi forhandler Easyfix, der er en let måde at sætte juletræet på en fod: Der fræses et konisk hul i stammen, hvorpå et trækryds med en konisk dorn monteres. Derved står træet altid lige.
 Åbningstider gårdsalg

1.dec.-23.dec. 2020
Hverdage: kl. 14-16
Weekend: kl. 10-16
 

Gløgg og æbleskiver

Lørdag og søndag sælges gløgg og æbleskiver i jagtstuen:
12.-13. dec. 2020
19.-20. dec. 2020
Lørdag og søndag kl. 10-16
 

Større grupper

Er I en større gruppe, laver vi gerne et særskilt arrangement for jer. Kontakt os for aftale.