Gårdsalg

Juletræer, fæld selv og lidt lunt i jagtstuen

I december sælger vi juletræer fra gårdspladsen og "fæld-selv" juletræer i plantagen. I weekenderne i december sælges diverse atikler fra Thebutikken i jagtstuen. Der vil ikke være udskænkning, men der er mulighed for at købe gløggen med hjem. 
Vi overholder de gældende regler vedr. afstand, afspritning og mundbind. Adgangsvejen igennem jagtstuen vil være ensrettet. 

Fæld selv juletræet i vores plantage

Der er mulighed for at udvælge og fælde sit juletræ i Rolles Mølles plantage. Husk at medbringe din egen sav. På grund af Covid-19 situationen, anbefaler vi at mødes i mindre grupper.

Se TV-SYD indslag om vores fæld-selv
 

Giv et gavekort til et juletræ

Vi udsteder flotte gavekort til juletræer. Det kan fx være til et "Fæld-selv" juletræ, men det kan også være til et juletræ leveret på en bestemt adresse. Kontakt os og vi finder den rigtige løsning.
 

 
Hjælp til juletræsfod og transport

Vi tilbyder at indfræse juletræet i bunden, hvorved påsætning af juletræsfoden lettes. Desuden tilbyder vi netning af grantræet, således at træet lettere kan transporteres. Vi forhandler Easyfix, der er en let måde at sætte juletræet på en fod: Der fræses et konisk hul i stammen, hvorpå et trækryds med en konisk dorn monteres. Derved står træet altid lige.
 Åbningstider gårdsalg

1.dec.-23.dec. 2020
Hverdage: kl. 12-16
Weekend: kl. 10-16
 

Der bliver desværre ingen salg af gløgg og æbleskiver i år.

Lørdag og søndag sælges diverse artikler fra jagtstuen:
5.-6. dec. 2020
12.-13. dec. 2020
19.-20. dec. 2020
Lørdag og søndag kl. 10-16
 

Grupper

Pga Corona situationen, anbefaler vi, at mødes i små enheder (under 10 personer), samt udnytte åbningstiderne også i hverdagene.